Tuesday, May 23, 2017

Min Kaffe (Mineral Coffee) Pre-mix Coffee with Bamboo Salt by Hai-O

Min Kaffe (Mineral Coffee) Pre-mix Coffee with Bamboo Salt by Hai-O 

Min Kaffe (Mineral Coffee) Pre-mix Coffee with Bamboo Salt by Hai-O 
Image result for min kaffe

1- ANTIPENUAAN – agen antioksida yang baik.
2- MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid
dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,
kolestrol dan lain-lain.
3- MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit
jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine,
kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
4- MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik,
ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai
diet yang ekonomi.
5- Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
6- Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit.
7- Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.

 Image result for min kaffe

Min Kaffe @ Mineral Kopi atau pun juga dikenali sebagai Kopi Garam Buluh….
Aroma istimewa Hai-O Mineral Kopi berasal daripada bijian Kopi Robusta
dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea yang meningkatkan nilai
nutrisi kopi ini.
Selain aroma kopinya yang wangi,
ia juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium.
Mengapa perlu bahan mineral seperti Magnesium?
Sedikit perkongsian maklumat tentang Magnesium…
” kandungan Magnesium yg rendah dalam darah menjadi petanda seseorang
mudah mendapat darah tinggi dan masalah jantung“…
dan bagi “pesakit kencing manis pula…
mereka memerlukan lebih banyak Magnesium kerana Magnesium bekerja
bersama sama dengan insulin.
Magnesium diperlukan bagi membolehkan Glukosa masuk dalam sel
untuk diuraikan kpd tenaga. Bagi pengidap kencing manis,
tubuh badan mereka tidak mampu mengangkut Glukosa ke dalam sel tubuh.
Akibatnya Glukosa tertinggal dalam darah.
Glukosa yg tertinggal dlm darah ni menjadikan tubuh lesu
kerana gula tidak dapat ditukar kpd tenaga..
maka kehadiran Magnesium amatlah penting“…
Image result for min kaffe

KOPI dan GARAM adalah makanan SUNNAH !!
Jadi Mineral Coffee adalah satu-satunya minuman kopi yang pertama di Malaysia yang dicampurkan dengan
garam asli – GARAM BULUH yang mana GARAM BULUH ini mempunyai MAGNESIUM yang tinggi dan baik untuk badan
manusia.

Image result for min kaffe

HARGA: RM29.90
HUBUNGI : RAZAK 0176806955

Sabun Pemutih HONEY GLOW ~ Utk Hilang Daki (Lavender)

Sabun Pemutih HONEY GLOW ~ Utk Hilang Daki (Lavender) ~ Free Pos SM
Sabun Honey Glow

KKM NOT161203227K

Anda ingin ratakan tone warna kulit? ada daki kesan gelap di muka, ketiak, celah2 peha, ehem2, lutut dan kaki?
Puas sental guna sabun biasa pun x hilang2 jugak?
Malu kan bila suami dan kawan2 ternampak??
 
Image may contain: 1 person, smiling, text
 

Jangan risau Honey Glow kan ada ðŸ˜ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA juga KANAK-KANAK ðŸ˜˜
 

Hanya gosok di bahagian BADAN dan MUKA. Kemudian bilas dengan air.
Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya ðŸ˜˜
Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.

 

 Cerah dan ratakan kulit dengan cepat
 Hilangkan daki dengan pantas
 Bau Wangi (Lavender)
 Menyamankan tubuh badan

 

Honey Glow diperbuat daripada Madu Asli dengan Wangian Lavender dan bahan2 semulajadi, dijamin selamat dan berkesan.

1 kotak 100g boleh guna untuk sebulan dan lebih.

No automatic alt text available.

MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH.. DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA.. NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA..

Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air. Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.

Image may contain: 1 person, closeup

Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.

PASTI PUAS HATI!!!

Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?

1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.

HARGA ASAL di kotak RM29.90 Semenanjung / RM39.90 Sabah Sarawak 

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: food

Image may contain: 1 person, smiling

Image may contain: phone and text

Image may contain: one or more people and text

Candy B + Complex ~ Original with QR Code

Candy B + Complex ~ Original with QR Code
APA ITU CANDY B+ COMPLEX

Diekstrak di USA dengan menggunakan NanoCellTech® Processing Technology dengan gabungan ramuan dari Dunia Timur dan Barat

Ramuan herba yang terpilih Citrus Ekstrak, Soy Lecithin, Maca, Tribulus dan Goji
 
 
Related image
 

Mengekalkan kesihatan dan merangsang keghairahan lelaki untuk lebih perkasa dan bertahan lebih lama dan hebat!!! Candy B+ Rasa kemanisan oren tulin dan berbentuk gula-gula

Untuk satu tin Candy B+ yang mengandungi 12 biji boleh bertahan sehingga 1 bulan ke 2 bulan penggunaan
 
 
Image result for candy b
 
 
Candy B + Complex
 
Saya ada Kencing Manis, Darah Tinggi, Ghout, Jantung..Boleh makanCandy B ke ??
 
Ya !! Candy B adalah supplement seperti vitamin, ianya diperbuat dari 100% herba dan tidak memudaratkan pesakit kencing manis, darah tinggi dan ghout.
 
 
Kebanyakan pengidap diabetes mengalami salurah darah dan urat yang sempit akibat glukos yang banyak di dalam urat/darah.

Candy B hanya melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan supaya lebih sempurna.
 
 
Image result for candy b
 
 
CANDY B+ COMPLEX ni dpt membantu ramai untuk ORANG RUMAH yg ada masalah macam ni sebenarnya:
 
★ BADAN RASA LETIH
★ CEPAT KALAH
★ KENDUR DAN TAK CUKUP TEGANG
★ RASA MALAS
★ BADAN LEMAU
★ SAKIT SENDI DAN OTOT
★ PANAS BARAN & MUDAH MARAH
 
 
Image result for candy b
 
 
18 FUNGSI DAN KEBAIKKAN
 
 
•         Merangsang tubuh badan agar lebih ketahanan dan bertenaga
•         Menyeimbangkan hormon
•         Mengawal paras kolestrol
•         Menggalakkan system immune
•         Menstabil dan menyeimbangkan hormon
•         Mengawal kandungan gula dalam darah (diabetes)
•         Mengawal tekanan darah.
•         Menguatkan dinding arteri
•         Melambatkan kekurangan hormone testosterone akibat penuaan.
•         Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti Alzheimer, migraine, rheumatoid arthritis dan lain-lain.
•         Meningkatkan kesuburan dan penghasilan sperma yang sihat.
•         Mengaktifkan kadar metabolisma
•         Menggalakkan pengedaran darah
•         Mencegah penyakit kardiovaskular
•         Membantu atasi kelesuan dan tekanan
•         Menguatkan otot jantung
•         Menguatkan fungsi buah pinggang
•         Mencegah jangkitan paru-paru
•         Mengelakan saluran darah menjadi kenyal
•         Mengembalikan keremajaan
•         Meningkatkan daya ingatan
 
 
Image result for candy b
 
 
Cara Makan
 
•               Hanya dihisap/kemam seperti gula-gula
•               Ambil 1 biji dan amalkan 3-4 hari sekali untuk mengembalikan keremajaan anda yang luar biasa.
•               Selepas 3-4 hari boleh ambil lagi 1 biji.
•               Ambil 2 jam sebelum bersama
•               Untuk Kesihatan ambil 1biji untuk 4-5 hari
•               Untuk satu tin Candy B+ yang mengandungi 12 biji boleh bertahan sehingga 1 bulan ke 2 bulan penggunaan.
 
 
Pastikan minum air secukupnya
 
Jika ada makan ubat hospital atau minum cafein , jarakkan 5-6 jam sebelum pengambilan candy b.

Candy b akan lancarkan peredaran darah juga, akan control paras gula dan kolestrol dlm badan . Akan memberi kesan yg bagus kepada kesihatan.

Banyakkan minum air masak yea
 
Image result for candy b
 
HARGA PASARAN: RM120

HUBUNGI : RAZAK 0176806955

ALANA ~ Kopi Hijau (Green Coffee) ~ 15 Sachets

ALANA ~ Kopi Hijau (Green Coffee) ~ 15 Sachets 

ALANA ~ Kopi Hijau (Green Coffee) ~ 15 Sachets 
ALANA KOPI HIJAU (GREEN COFFEE)
 
 
Resepi terbaru untuk mendapatkan berat badan ideal!

Gabungan 'Organic Green Coffee' bersama Chia Seed nyata memberikan impak ketara!

Ditambah pula dengan kebaikan Susu Kambing & Habbatus sauda yang kaya zat, vitamin juga mineral, pastinya memberikan lebih banyak manfaat untuk kesihatan badan kita!
 
Jom try secawan Kopi Hijau Alana hari ini!
 
 
Related image
 
 
Nak kurus...nak kurus dah macam-macam ubat telan. Kini ada cara selamat & sihat. Memperkenalkan Kopi hijau alana dengan bahan utama green kopi iaitu minuman kesihatan yang tinggi kandungan KOPI HIJAU ORGANIK yang membantu menurunkan berat badan dengan LEBIH berkesan & efektif.
 
Kopi hijau ALANA juga mengandungi SUSU KAMBING, habatusauda dan CHIA SEED yang amat bagus untuk tenaga & memelihara kesihatan badan secara keseluruhan.
 
 
“BADAN MAKIN LAMA MAKIN MENGEMBANG?? PENAT EXERCISE TAPI SAMA JER”
 
Image result for alana kopi hijau
 
 
Dulu lagi penah baca pasal artikel Dr OZ ni, beliau menyatakan kopi hijau dapat menurunkan berat badan. Siapalah kita untuk menyangkal kajian doctor kan. Mula2 memang susah nak percaya sebab kat Malaysia ni tak banyak ada produk kopi hijau. Tapi lama2tak boleh tahan, tengok berat badan makin lama makin bertambah, tapi dah penat dah exercise mcm nak mati, habis sakit satu badan!!
 
Finally cuba KOPI HIJAU ALANA, mula2 nak bgtau yang KOPI HIJAU ALANA ni memangg SEDAP
 
~ minuman kesihatan yang tinggi EXTRAK SUSU KAMBING dan juga CHIA SEED yang mmg superb kebaikan dia. 
 
 
Macam macam lagi khasiat KOPI HIJAU ALANA ni..meh baca lagi apa yang kakak akan dapat kalau minum
 
 
Related image
 
 
KHASIAT & KEBAIKAN ALANA KOPI HIJAU :
 
☆ Menstabilkan tekanan darah
☆ Membakar lemak berlebihan dengan cepat
☆ Meningkatkan metabolisma tubuh
☆ Badan lebih segar, cergas bertenaga
☆ Mengenyangkan, kawal selera makan
☆ Tinggi antioksidan untuk Awet muda
☆ Membuang toksin dalam badan
☆ Melancarkan sistem penghadaman
☆ Sesuai untuk lelaki dan wanita
 
 
Image result for alana kopi hijau
 
 
CARA PENGAMBILAN ALANA KOPI HIJAU :
 
- Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas.
- Minum pagi sebelum sarapan.
 
 
Related image
 
 
ISIAN KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX
harga pasaran: RM29.90

HUBUNGI : RAZAK 017-6806955

GAMBIR EMAS ~ Performance Gel 4-in-1 Original with Hologram sticker

GAMBIR EMAS ~ Performance Gel 4-in-1 Original with Hologram sticker
GAMBIR EMAS ~ PERFORMANCE GEL 4-in-1

Produk ini bukan dalam bentuk getah yang perlu dicampur air atau jenis minyak.
Tetapi sejenis GEL dan READY TO USE!

Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu

Anda akan merasa hangat dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda!
Yang paling menakjubkan mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit!

Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yg pertama di MALAYSIA.
 
 
Image result for gambir emas

 
4 DALAM 1.

-keras
-lama
-panjang
-besar

Image result for gambir emas
 

Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda!

Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi!
 
 
 
 
KELEBIHAN GAMBIR EMAS
 
✔ Membesarkan, Menegangkan, Mengeraskan Alat Kelamin
✔ Menyihatkan kulit dan urat
✔ Melancarkan sistem pengaliran darah
✔ Kesannya serta merta
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Diluluskan KKM
✔ Gel ini mengandungi Ekstrak Gambir ,resipi tradisional dan bebas bahan kimia
✔ Xpanas, Xkebas, Xmelekit dan Xberbau

 
 

Ramuan Utama :

-Gambir
-Lintah
-Tongkat Ali
-Gamat Laut
 
 
Product keluaran muslim
100% organik, halal, bersih dan selamat

 

LuLUS KKM
[ NOT 151002720K ]
 
 
HARGA PASARAN: RM59.90
 
 
KAMI JAMIN ORIGINAL ....!!!
 
Image result for gambir emas
 
 
Image result for gambir emas

Dermax Superskin DMS 360 COFFEE MONATOX

Dermax Superskin DMS 360 COFFEE MONATOX - New (Free Pos SM)

Dermax Superskin DMS 360 COFFEE MONATOX - New (Free Pos SM) 
Kopi Monatox DMS 360  - NEW
Campuran premium utk kesihatan dan kecantikan wanita yg menyeluruh

Manfaat :
✔Menaikkan seri wajah
✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
✔Membantu menurunkan berat badan
✔Merampingkan bentuk badan
✔Mengempiskan perut
✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara
✔Membentuk dan memantapkan punggung
✔Mengetatkan bahagian intim
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur
✔Menghangatkan hubungan suami isteri
✔Mencerahkan kulit
✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut
✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan
✔Mengembalikan keyakinan diri
Image result for coffee monatox
Khusus utk WANITA anggun yg gemar minum coffee...hehe..

Istimewa utk WANITA yg sentiasa ingin kelihatan gojes dan mantop..tip top...montoxxx semua sudut....huhu😘
RM 70 
(l5 sachet)
Image result for coffee monatox
Cara penggunaan
1 sachet sehari
Secawan kopi montok menjadikan anda wanita hebat dan menawan
1 botol 15 sachet
1 sachet sehari
Kesan nya??? MONTOKKKKKKK
Image result for coffee monatox
Image result for coffee monatox
Related image
Image result for coffee monatox
Related image
Related image
Image result for coffee monatox