WANITA


V-Firm = RM65

V-Firm
Erotica V-firm – Setiap wanita di dunia mahukan bahagian intim yang cantik.
Hanya untuk wanita sahaja! Terkini di pasaran!!
Jaga dan sayangi bahagian sulit anda.
V-Firm adalah satu formula yang dicipta untuk mengembalikan kegebuan dan keanjalan bahagian sulit wanita secara semulajadi tanpa perlu melakukan pembedahan. Krim ini juga dapat memulihkan tisu-tisu yang berkedut dan bibir luar labia agar ianya kelihatan gebu, montok dan lebih menawan.
Diantara ramuan yang di gunakan adalah collagen, vitamin E, vitamin C dan ekstrak Pegaga. Mengikut kajian, ekstrak Pegaga adalah diantara herba yang dapat mengekalkan kesuburan kulit jika digunakan secara berterusan.
Sebagai wanita, tentu mahukan bahagian sulit mereka cantik, gebu dan montok tetapi bagaimana untuk mendapatkannya. Erotica V-firm adalah jawapannya.
Apabila bahagian sulit anda gebu dan montok, secara tidak langsung ia akan memberikan kebahagian kepada rumahtangga anda. Jangan pandang remeh kecantikan “muka bawah” atau “muka kedua” anda kerana kecantikan sebenar wanita adalah berapa cantik bahagian sulitnya.

Khasiat Erotica V-Firm

KATAKAN TIDAK KEPADA BAHAGIAN INTIM YANG TIDAK MENAWAN
Katakan saja tidak kepada bahagian sulit yang tidak menawan yang membolehkan anda berasa tidak menentu. Tiada wanita yang mahu nampak “hodoh” di bawah sana dengan mengalami bibir labia yang tidak sama, bentuk yang sudah lunyai dan tampak tidak menawan. Ianya impian setiap wanita untuk mempunyai vagina yang cantik dan bibir labia yang menawan.
Katakan tidak:
 • Mempunyai vulva yang tidak menarik
 • Mempunyai bibir luar yang tidak sekata.
 • Bibir labia yang nipis dan tidak montok
 • Berkedut dan nampak selalu digunakan
 • Anda berasa tertekan dan runsing
 • Rasa tidak selesa di ranjang
 • Rasa tersisih dan malu dengan pasangan disebabkan vulva yang tidak cantik
 • Kehilangan hubungan intim bersama pasangan
 • Dan banyak lagi masalah yang membabitkan vagina yang tidak cantik yang mana akan menyebabkan anda hilang keyakinan diri dan yang paling penting sekali memjejaskan kefemininan anda.

Kandungan Erotica V-Firm

Alovera Extract 
Bahan ini bertindak sebagai pelembab dan secara amnya mampu memperbaiki sel-sel yang mati selain menyalin kepada sel yang baru.
Centella Asiatica
Tumbuhan herba ini juga lebih dikenali sebagai Pegaga oleh oleh masyarakat tempatan. Mampu menyembuhkan luka dan kedutan jika diamalkan secara berterusan.
Ekstrak Biji Anggur
Biji Anggur bertindak menjaga dan menguatkan tisu-tisu kulit. Komponen OPC1 yang ada di dalam Biji Anggur adalah 50 kali lebih kuat dari Vitamin E dan 20 kali lebih kuat dari Vitamin C. Ianya menguatkan pembuluh darah, mengembalikan kesuburan kulit dan memperbaiki perjalanan darah.
Vitamin C
Vitamin C dapat mempengaruhi perlindungan anti-oksidan selain dapat melindungi kerosakan sel-sel kulit.
Vitamin E
 • Melindungi kulit anda dari rosak dan tua.
 • Menghindar dari kanser kulit.
 • Menghilangkan kesan “strech marks”.
 • Mengurangkan kesan kedut.
 • Mengimbangi minyak semulajadi pada kulit

Cara Guna Erotica V-Firm

Hanya sapukan sedikit Erotica V-firm ke bahagian sulit anda dari bawah ke atas secara sekata dan rasai kesannya. Gunakan dua (2) kali sehari pagi dan malam.

Beli Erotica V-Firm Dengan Yakin

kementerian kesihatan malaysia Erotica V-Firm berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT090401554K.
halal Erotica V-Firm dihasilkan kilang Bumiputera. Produk Halal.


Kamar Sutera = RM50
Kamar Sutera

Khasiat Losyen Kamar Sutera

Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.
Menghilangkan Kedut
Anda boleh juga menggunakan losyen kamar sutera ini di mana-mana bahagian pada anggota badan untuk menegangkan kulit dan menghilangkan kedut seperti di bahagian dahi muka, bawah kelopak mata, siku dan belakang jari.
Menegangkan Kulit & Payudara
Losyen kamar sutera ini juga boleh digunakan sebagai penegang payu dara, caranya sapukan rata pada bahagian berkenaan dan biarkan sehingga kering(tidak merbahaya jika termakan).

Kandungan Losyen Kamar Sutera

Mas Cotek
Kajian menunjukkan bahawa mas cotek mengandungi lima bahan aktif yang sangat diperlukan oleh sistem tubuh badan manusia iaitu Flavonoid, Tannins, Triterpenoids, Proanthocyanins dan Phenols. Bahan-bahan ini disahkan berkemampuan membantu mengatasi berbagai masalah kesihatan manusia. Diantara keupayaan penyembuhan yang telah diwarisi sejak zaman berzaman dan telah dibuktikan secara saintifik adalah keupayaannya mengecutkan saluran peranakan dan merapatkan pintu rahim serta mengembalikan rahim pada kedudukan asal serta mengukuhkannya, dan yang paling utama ialah ia mampu meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri. Ia juga dipercayai dapat bertindak balas terhadap rangsangan hormon lelaki untuk meningkatkan daya ketegangan alat kelamin, selain menyembuhkan, membetulkan kerosakan urat saraf dan mengekalkan keayuan, mencantikkan dan melicinkan kulit serta awet muda.
Rumusan herba mas cotek juga dipercayai dapat membantu mengatasi masalah-masalah berkaitan kaum wanita seperti keputihan, membantu menambah tenaga, melancarkan keberkesanan Vitamin C didalam rangkaian Anti-Oksida, serta mengawal Nitrit Oksida dan peredaran darah.
Sireh
Sejenis herba yang telah dimanfaatkan oleh kebanyakan penduduk Asia sejak zaman dahulu, manakala kajian moden juga memperakui akan kegunaan dan khasiatnya. Bahan aktif yang terdapat dalam daun sireh, terdiri dari chavibetol, chavicol, estragole, eugenol, methyl eugenol dan hydroxycatechol dan kandungan terpenes, terpenoids dan sesquiterpenes memiliki sifat-sifat aphrodisiac, iaitu merangsang keinginan seksual, selain ia berfungsi sebagai ‘stimulant’, antiseptik dan antibiotik.
Selain itu ia juga berkeupayaan untuk menyembuhkan masalah ‘constipation’ bermaksud kesukaran untuk proses pengosongan ‘bowels’, merangsangkan untuk menstabilkan hormone, merawat kulit, bertindak sebagai perangsang urat saraf, penyegar otot dan sendi-sendi, mencegah lendir-lendir dalam sistem badan dan melancarkan peredaran darah, membantu melancarkan perjalanan dan putaran haid, membantu mencegah bau yang tidak menyenangkan terutama dibahagian intimasi wanita.
Manjakani
Mengandungi bahan aktif, terdiri dari tannins, tannic, gallic acids, ellagic acid, vitamin A & C, Calcium, Iron, Protein dan karbohidrat. Sangat popular sebagai rawatan untuk mengembalikan keanjalan dan bentuk asal sistem kelamin wanita, terutamanya selepas melahirkan anak. Juga berfungsi merawat dan memperbaiki serta sel-sel tisu vagina, selain sebagai pelincir, mengetat dan menguatkan otot-otot vagina. Sebahagiannya mempunyai ciri antiseptik bersifat antimikrobial, yang akan membantu menjaga kesihatan bahagian intimasi wanita, mengelakkan kegatalan dan membantu mengatasi lelehan vagina (vaginal discharge – leucorrhoea) yang menyebabkan bau yang tidak menyenangkan.
Ia didapati berfungsi secara cemerlang sebagai antioksidan untuk mengatasi proses penuaan yang mendadak, dan tidak kurang pentingnya ia dapat mengekalkan warna semulajadi bahagian intimasi wanita.
Cinnamomum Zeylanicum
Disamping aromanya yang menyegarkan yang terbit dari kandungan cinnamic aldehyde atau cinnamaldehyde , ia juga terkenal dengan kandungan ethylcinnamate, eugenol, cinnamaldehyde, beta-caryophyllene, linalool dan methylchavicol , telah dibuktikan mempunyai aktiviti antioksidan yang hebat, selain memiliki sifat dan ciri-ciri sebagai antimikrobial.
Habbatus Sauda’
Habbatus sauda’ mengandungi lebih daripada 100 jenis kandungan bahan aktif yang sangat membantu kesihatan dan ia menunjukkan kehebatan kesan klinikal jauh mengatasi herba lain sebagai supplemen pemakanan. Ia diketahui mengandungi kandungan asid lemak essential yang tinggi, sangat mustahak untuk kesihatan optima tubuh. Pakar kesihatan memperakui bahawa ia berkeupayaan sebagai antiseptic, anti-bakteria, anti-fungus, anti-yis anti-tosik berfungsi menghalang infeksi dan jangkitan.
Selain itu ia disahkan sebagai mempunyai unsur anti tumor, yang mampu menghalang perkembangan dan pembentukan tumor. Secara umumnya ia juga berkeupayaan mencergaskan aktiviti seksual, melancarkan peredaran haid, mengatasi sakit puan (mestris, ophoritis, indomeferitis).

Cara Guna Losyen Kamar Sutera

cara guna kamar sutera
Sapu losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.
Nota 1: Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.
Nota 2: Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan.
Nota 3: Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.
Nota 4: Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya tidak merbahaya jika termakan.

Beli Kamar Sutera Dengan Yakin

kementerian kesihatan malaysia Kamar Sutera berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT081001640K.
halal Kamar Sutera dihasilkan dikilang Bumiputera. Produk Halal.Intim Plus = RM45


Askmara Intim Plus
Intim Plus dicipta khas untuk kaum wanita, mampu mengetatkan dan memulihkan otot-otot vagina dan juga memberikan rasa kenikmatan semasa melakukan hubungan intim.
Krim Intim Plus ini bukan sahaja mampu mengetatkan vagina tetapi turut mengurangkan rasa gatal serta perit atau sakit dan rasa tidak selesa semasa bersama. Dan yang pasti, Krim Intim Plus memberi keharuman dan kenikmatan yang amat menghairahkan.
Malahan penggunaan Krim Intim Plus ini boleh digunakan oleh wanita yang belum berkahwin atau mereka yang telah bergelar isteri tak kira tua atau muda. Ia juga sesuai digunakan setiap hari.
Krim Intim Plus telah membantu ramai pasangan menikmati perhubungan sekali lagi dalam hidup mereka dan mengembalikan berahi antara mereka. Ianya diketahui memulihkan perhubungan di bilik tidur atau diluar.
Melincir dan mengetatkan vagina pada masa yang sama. Krim Intim Plus tidak seperti pelincir atau krim pengetat yang lain, sebab ianya mengetatkan secara semulajadi sementara menyediakan pelincir setakat perlu untuk mendapatkan kenikmatan maksimum serta keselesaan.

Khasiat Intim Plus

 1. Intim Plus menguatkan kesan rintangan terhadap jangkitan dikawasan persekitaran vagina.
 2. Intim Plus menghalang aktiviti yis dan kulat.
 3. Intim Plus mempunyai kesan perapian yang tinggi.
 4. Intim Plus memberi kesan melembut dan melindungi kulit daripada sebarang jangkitan.
 5. Intim Plus sangat serasi dengan lapisan lipid semulajadi yang terdapat pada bahagian lapisan epidermis kulit.
 6. Intim Plus melembab dan meningkatkan keanjalan bahagian faraj wanita.
 7. Intim Plus mempunyai kesan anti-keradangan dan merencat pembentukan melanin yang akan menyebabkan warna bibir faraj dari menjadi gelap.
 8. Intim Plus membantu mengatasi masalah keputihan.
 9. Intim Plus menegangkan otot-otot dan bahagian vagina
 10. Intim Plus mengekalkan warna supaya bahagian peribadi anda kelihatan “muda”!

Kandungan Intim Plus

Krim Intim Plus mengandungi ekstrak lupasan oak (manjakani) , kandungan semulajadi yang menambahkan ketegangan otot pada bahagian bawah vagina, membolehkan genggaman yang lebih kuat bagi kenikmatan intimasi yang lebih untuk kedua-dua pasangan.
Ada bukti menunjukkan manjakani boleh membantu memulihkan tisu-tisu mukosal, mengurangkan masalah yang berkaitan dengan penipisan tepian vagina. Disebabkan keupayaan anti-radangnya, manjakani membantu dalam menyembuhkan tisu-tisu luaran yang telah rosak selepas melahirkan anak. Secara luaran ia boleh digunakan untuk mengurangkan kesan lebam dan luka-luka kecil. Ujian klinikal menunjukkan lupasan oak boleh merangsang tindakbalas seksual dan keintiman.
Kajian juga menunjukkan ekstrak manjakani mempunyai kandungan antiseptik semulajadi yang amat berkesan untuk menghapuskan bakteria, yis dan jangkitan kulat punca utama rasa gatal-gatal dan bau yang tidak menyenangkan di bahagian sulit. Tambahan dengan itu, bahan kandungannya juga membantu mengurangkan lelehan yang berlebihan, yang juga merupakan satu lagi punca bau yang tidak menyenangkan.
Manjakani juga mengekalkan warna asal bahagian sulit. Ekstraknya mengandungi bahan antioksida unik yang amat berkesan dalam mengurangkan penghasilan melanin dan mengelakkan pewarnaan. (Jangkitan bakteria atau kulat yang kerap dan penggunaan sabun boleh mengakibatkan kulit halus menjadi gelap).
Satu lagi herba yang telah ditunjukkan membawa faedah kepada kesihatan seksual kaum wanita ialah daun sirih. Kajian oleh Institute of Biological Science membuktikan ianya mengandungi antioksidan yang amat kuat, tannin yang bertindak menguatkan struktur kolagen dan melembutkan kulit. Kajian juga menunjukkan ini membantu memperlahankan masalah yang timbul akibat daripada proses penuaan. Selain daripada kandungan antioksidan, tanin, juga dikenalpasti sebagai anti-bakteria dan kelat. Ianya juga ada keupayaan merangsang daya tahan terhadap jangkitan. Selain dari itu, antara kandungan lain ialah madu (honey), ekstrak kunyit (curcuma longa),polyquatenium 10.

Beli Intim Plus Dengan Yakin

kementerian kesihatan malaysia Intim Plus berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT07040147KE.
halal Intim Plus dihasilkan dikilang Bumiputera. Produk Halal.
islamic manufacturing practice Intim Plus dihasilakan mengikut Islamic Manufacturing Practice. Amalan Pengilangan yang mengikut syriat Islam.


Ayuzip V-Gin Lotion = RM40

Ayuzip V-Gin Lotion
Terdapat pelbagai jenis produk di pasaran untuk mengetatkan vagina. Namun kebanyakannya diformulakan dengan bahan yang boleh memudaratkan. Sifat semulajadi vagina yang lembut dan lembap menyebabkan bahagian ini amat sensitif dan mudah tercedera sekiranya bergesel dengan bahan yang keras.
Biar pun objektif utama adalah untuk mengetatkan vagina, penyapuan losyen ke atas permukaan bibir clitoris adalah memadai. Untuk itu, Lovelorn Lure memperkenalkan Ayuzip V-Gin Lotion yang begitu lembut untuk mengembalikan dara anda. Diadun dengan kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resepi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, berfungsi untuk mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau, memulihkan mati putik dan rasa dingin terhadap pasangan serta melambatkan menopause.

Fungsi Ayuzip V-Gin Lotion

 • mengetatkan vagina
 • menyahkan bau kurang enak pada alat sulit wanita
 • menyahkan bakteria
 • merawat masalah keputihan
 • mengekalkan pH seimbang pada alat sulit wanita
 • memudarkan kesan gelap pada kulit dan mengekalkan warna semulajadi
 • mampu merawat kesan kedutan kulit di bahagian sulit
 • meningkat ghairah seksual wanita

Kandungan Ayuzip V-Gin Lotion

Manjakani
 • Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita.
 • Memperbaiki sistem peredaran haid.
 • Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
 • Membersihkan darah kotor.
 • Mengatasi keputihan.
 • Membaiki tisu faraj.
 • Melicinkan dan memelihara kulit.

Piper Betle (Sireh Melayu)
 • Awet muda.
 • Mengecutkan tisu-tisu organik.
 • Membunuh kuman dan bakteria
 • Menegangkan tisu-tisu otot dalam vagina.
 • Mengatasi masalah keputihan.

Crocus Sativus (Bunga Mastaki)
 • Membantu pembuangan angin dalam perut.
 • Menambah tenaga zahir dan batin.
 • Melancarkan penghadaman.
 • Mencergaskan minda.

Beli Ayuzip V-Gin Lotion Dengan Yakin

kementerian kesihatan Ayuzip V-Gin Lotion berdaftar dengan Kementerian Kesihatan. No pendaftaran MAL07081505TC.
halal Ayuzip V-Gin Lotion dihasilkan oleh kilang Bumiputera. Produk Halal.